Sirály Horgász Egyesület @+ Iroda

Frissítve: 2023.06.17..

Az @+ Iroda adószáma: 18337763 -1-19,   Postacíme: 8200 Veszprém, Muskátli u.6.    E-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    
 

A Sirály @+ Iroda   használatával egyszerűen, gyorsan, sorba állás nélkül, az ország egész területéről el lehet intézni a tárgyévi fogási napló leadását és egyben az egyesületi tagság megújítását vagy létrehozását, a következő évi  állami jegy kiváltását továbbá éves balatoni és Kígyós patak-i területi engedély vásárlását.  Az eljárás egyszerű:

Elsőként az egyesület tagoknak az alábbi MEGRENDELŐ ADATLAPOT,  az egyesületbe most belépni kívánó horgászoknak  ezen túlmenően a BELÉPÉSI KÉRELEM nyomtatványt is le kell tölteniük, kinyomtatni majd kitölteni.  A kitöltés során az olvashatóság kedvéért az írásbeli válaszoknál lehetőleg nyomtatott betűket kérünk használni. A választási lehetőségeknél mindig az X jelet kell a megfelelő rubrikába behúzni.  

Másodjára a szabályosan kitöltött és lezárt fogási naplót, a kitöltött és aláírással ellátott MEGRENDELŐ ADATLAPOT, továbbá új belépőknél a kitöltött és aláírással ellátott BELÉPÉSI KÉRELEMET egy küldeményként kell a postán feladni a Bakony - Balaton Horgász Szövetség – Sirály Horgász Egyesület, 8200 Veszprém, Muskátli u. 6. címre, vagy az egyesület ugyanott elhelyezett postaládájába bedobni. 

MEGRENDELŐ ADATLAP                       BELÉPÉSI KÉRELEM

A további ügymenet:
-  A beérkező fogási naplók leadását  rögzítjük a HORINFO- ban, ellenőrizzük a horgászjegy megrendelések teljesíthetőségét,  új egyesületi tagok esetében elbírálásra kerülnek a  belépési kérelmek.
-  Amennyiben a megrendelés vagy a tagsági jogviszony létrehozása valamilyen oknál fogva nem teljesíthető, akkor erről és a további teendőkről e-mailben részletes tájékoztatást adunk.
-  A teljesíthető megrendelés esetében a horgász e-mail címére kiküldjük a díjbekérőt, amely alapján a díjfizetést banki utalással kell teljesíteni.
-  A vételár beérkezte után tagnévsorunkban és a HORINFO-ban  rögzítjük a horgász egyesületi tagságát, kiállítjuk a megrendelt állami jegyét, területi engedélyét.
-  Megrendelő a kiállított okmányokat valamint a számlát az általa kiválasztott módon kapja kézhez, vagy (a mindenkori postai díj felszámolásával) tértivevényes küldeményként, vagy személyes átvétellel a BBHSZ - Sirály HE, Veszprém, Muskátli u. 6. sz. alatti irodájában, annak teljes nyitvatartási és ügyfélfogadási ideje
 alatt.



                        

                                                                                                                 Álltalunk forgalmazott  területi engedélyek

2023. évi Balatoni éves területi engedélyek  

Általános  éves ifi   -  14-től 18. életévig

26.000 Ft

Általános éves  65.életév feletti

65.000 Ft

Általános  éves felnőtt

85.000 Ft

Parti éves/ Ifi  (14 -től 18. életévig)

11.000 Ft

Parti éves/ Felnőtt, 65.életév felett

26.000 Ft

Parti éves/ Felnőtt, 18. életév felett

35.000 Ft

Csónakos éves

  50.000 Ft

Kis – Balatoni éves

21.000 Ft

Nyugati - Övcsatorna éves

18.000 Ft

      Gyerek éves  1.500 Ft 
   
   

Kígyós - patak éves sportjegy

   5.000 Ft





 

Az oldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.