Sirály Horgász Egyesület @+ Iroda, Adószám: 18337763 -1-19,   Postacím: 8200 Veszprém, Muskátli u.6.    E-mail: siralyhorgasz@gmail.com      

Frissítve: 2022. november 28.

Köszöntünk/köszöntjük a Sirály @+ Irodában!

Sirály @+ Iroda   használatával egyszerűen, gyorsan, sorba állás nélkül, az ország egész területéről el lehet intézni a tárgyévi fogási napló leadását és egyben az egyesületi tagság megújítását/létrehozását, a következő évi  állami jegy kiváltását továbbá éves balatoni és Kígyós patak-i területi engedély vásárlását.  Az eljárás egyszerű:

Elsőként az egyesület tagoknak a  MEGRENDELŐ ADATLAPOT,  az egyesületbe most belépni kívánó horgászoknak  ezen túlmenően a BELÉPÉSI KÉRELMET is le kell tölteniük, kinyomtatni majd kitölteni.  A kitöltés során az olvashatóság kedvéért az írásbeli válaszoknál lehetőleg nyomtatott betűket kérünk használni. A választási lehetőségeknél mindig az X jelet kell a megfelelő rubrikába behúzni.  

Másodjára a szabályosan kitöltött és lezárt fogási naplót, a kitöltött és aláírással ellátott MEGRENDELŐ ADATLAPOT, továbbá új belépőknél a kitöltött és aláírással ellátott BELÉPÉSI KÉRELEMET egy küldeményként kell a postán feladni a Bakony - Balaton Horgász Szövetség – Sirály Horgász Egyesület, 8200 Veszprém, Muskátli u. 6. címre, vagy az egyesület ugyanott elhelyezett postaládájába bedobni. 

MEGRENDELŐ ADATLAP                       BELÉPÉSI KÉRELEM

-  A beérkező fogási naplók leadását  rögzítjük a HORINFO- ban, értékeljük a megrendelést, új egyesületi tagok esetében elbírálásra kerülnek a  belépési kérelmek.
-  Amennyiben a megrendelés valamilyen oknál fogva nem teljesíthető, akkor erről és a további teendőkről e-mailben részletes tájékoztatást adunk.
-  A teljesíthető megrendelés esetében a horgász e-mail címére kiküldjük a díjbekérőt, amely alapján a vételárat banki utalással kell teljesíteni.
-  A vételár beérkezte után rögzítjük a HORINFO-ban a horgász egyesületi tagságát és kiállítjuk a megrendelt állami jegyét, területi engedélyét.
-  Megrendelő a kiállított okmányokat - a számlával együtt – az általa kiválasztott módon kapja kézhez, vagy (a mindenkori postai díj felszámolásával) tértivevényes                      küldeményként, vagy személyes átvétellel a BBHSZ - Sirály HE, Veszprém, Muskátli u. 6. sz. alatti irodájában, annak teljes nyitvatartási és ügyfélfogadási ideje
 alatt.
                        

                                                                                                                 Álltalunk forgalmazott  területi engedélyek

2023. évi Balatoni éves területi engedélyek  

Általános  éves ifi   -  14-től 18. életévig

26.000 Ft

Általános éves  65.életév feletti

65.000 Ft

Általános  éves felnőtt

85.000 Ft

Parti éves/ Ifi  (14 -től 18. életévig)

11.000 Ft

Parti éves/ Felnőtt, 65.életév felett

26.000 Ft

Parti éves/ Felnőtt, 18. életév felett

35.000 Ft

Csónakos éves

  50.000 Ft

Kis – Balatoni éves

21.000 Ft

Nyugati - Övcsatorna éves

18.000 Ft

      Gyerek éves 1.500 Ft 
  
  

Kígyós - patak éves sportjegy

   5.000 Ft

 

Az oldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.