Hírek, érdekességek..

A kérdőív kitöltésével a Sirályok is legyenek a Nemzeti Horgászturizmus Stratégia kidolgozásának részesei..

Balatoni siralyok
Készül a Nemzeti Horgászturizmus Stratégia, amelyhez kapcsolódóan a Magyar Országos Horgász Szövetség  a horgászok véleményének megismerése érdekében, a horgászattal kapcsolatos sokréstű kérdések megválaszolására kéri a horgászok közreműködését. A kérdőív kitöltése természetesen anonim, de azok kik válaszolnak a kérdésekre és megadják  elérhetőségüket,  egyben nyereményjátékban is részt vesznek.
 
 
Minderről a MOHOSZ honlapján lehet bővebben olvasni, a kérdőív pedig INNEN is elérhető.
 

 
 

Pápai Húsos HE gyermek horgásztáborának köszöntője

Boti születésnapja c. cikkünkben hírt adtunk arról, hogy az Olvasni jó! gondolat szellemében, annak megvalósításaként a Pápai Húsos Horgász Egyesület gyermek horgásztáborának résztvevői mini hangoskönyvvel, a szerző 'Gyerekkori horgászatok' c. novellájának felolvasásával köszöntötték fel Zákonyi Botondot. A gyerekek videója most már az egyesületünk YouTube oldalán is látható.


 A fenti kép eredetiben a Húsos HE facebook oldalán található!


Megnyitottuk a Sirály Hangoskönyvtárat

MikrofonMint már jeleztük, hamarosan  feltöltjük a YouTube csatornára Zákonyi Botond 'Parti szél - Válogatott írások' kötetéből összeállított hangoskönyvet. A hangoskönyvből a honlapunkon újonan nyitott Hangoskönyv rovatunkban a továbbiakban szemelvényeket adunk. Az itt megjelentekről  - más tartalmakhoz hasonlóan -  hírlevélben értesítjük  egyesüleünk tagjait, valamint a hírlevelünkre feliratkozott olvasókat. A hirlevélből a hangfájl a honlapunkon elérhető, onnan a lejátszát elindítható, így két kattintással - akár horgászat közben is - hallgatható Zákonyi Botont horgász novellája.


 

Gratulálunk Hannának!

Hanna

 

Vasáros Hanna a Sirály Horgász Egyesület és a Szöcske SE ifjúsági horgásza a MOHOSZ által júliús végén a Győr - Iparcsatornán rendezett XLVI. Női Országos Bajnokságon rangos mezőnyben csillogtatta meg tehetségét.

Hanna a verseny során végig kiegyensúlyozottan versenyzett, figyelembe véve és hasznosítva a háttércsapat által nyújtott információkat. Ahogy Cseh Richárd, Hanna nevelője, edzője is vallja, hiába egy ember ül a ládán, és egyéni a megmérettetés, bizony ez akkor is csapatjáték. Ebben a csapatjátékban a főszereplő a versenyző, aki a legjobb tudása szerint igyekszik hasznosítani a hátterek által hozott információkat, az edzéseken tapasztaltakat.

A négyfordulós bajnokság negyedik napján mindez egy nagyszerű szektor első helyezést, összesített eredményben  a 9. helyet eredményezett.  Ifjú Sirályunknak szeretettel gratulálunk, nem feledkezve meg a háttér csapat nagyszerű munkájáról, benne az egyesületi/versenyző társ Kiss Barnabás segítő közreműködéséről.

 


Hanna100Hanna-a_stab-100_copy.jpg
 

Boti születésnapja

Boti 300


Zákonyi Botondot 
79. születésnapján, augusztus 12-én barátai, tisztelői a Balatonakali Művelődési házban  születésnapi piknikkel lepték meg. Jeles 'Sirályunkat' ez alkalommal egyesületünk nevében is köszöntöttük.

Szívet melengető videó kisfilmmel köszöntötték fel Boti bácsit a Pápai Húsos Horgász Egyesület idei horgásztáborának gyermek horgászai, akik az író által indított Olvasni jó! program keretében a Parti szél kötet "Gyermekkori horgászatok" c. novelláját olvasták fel.

Boti barátainak egy csoportja ugyancsak a Parti szél - Válogatott írások kötetének tizenöt novellájának felolvasásával elkészítették 'Zákonyi Botond Hangoskönyvét'. Ezzel a ténnyel Botit a csoport nevében -  szívből jövő jókívánságok keretében -  Csizmár Erika szembesítette. 


A Parti szél hangoskönyv kiegészül még a szerző felolvasásával, ezt követően megjelentetjük a YouTube portálon. A pápai gyermekek köszöntője egyesületünk új YouTube oldalán INNEN is elérhető!


 
 
 Zákonyi Botond „Parti szél” hangoskönyv  - tartalomjegyzék
    (felolvasó                    -                  novella címe)

Bodó Iván                                 Gyerekkori horgászatok,   A visszhang nyomában   °,   Alsóörsi horgászatok   
Császár Erzsébet                      Az első fogas                                             
Csizmár Erika                            Az élet szép    °     
Csőre Gábor:                             A Boros-Dráván  
Dányi Krisztián:                         Reggeli fényben    °
Dérer István                               Karácsonyfaláng 
Dizseri András                           Parti szél
Koncz Otília                                Csavargó szabadsága 
Korbuly Péter:                            Karácsony idején 
Straub Dezső                              A teraszon    °
Táncsics Aladár                           A menyus   
Trokán Péter                               A szürkebarát a nyerő!    °  
Wéber László                              A gyepűtaposás
Zákonyi Botond                        A rock and roll örök   °


 

Boti pendrive-n kapta meg születésnapi ajándékát, a hangoskönyvet...          <Videó: Wéber László>

Az oldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.