@Iroda 2024

Nagyon nagy Iroda

                                                      Köszöntünk a Sirály @ Irodában!

A pandémia idején a horgászok és az egyesületi jegykezelők védelmére  érintésmentes jegyváltási lehetőségként hoztuk létre az @ Irodát, melynek működtetése hasznossága okán a járványt követően is indokolt. A MOHOSZ eljárási szabályain alapuló @ Irodában egyesületünk tagjai - ideértve az elektronikus eljárás során most belépő új tagokat is - interneten bárhonnan, bármikor, biztonságosan rendezni tudják egyesületi tagságukat és egyszerűen kiválthatják a szükséges okmányokat, engedélyeket. Eljárásunk során:

- A fogási naplók leadását haladéktalanul rögzítjük; elvégezzük a megrendelő adatai előírt adategyeztetését/ellenőrzését; megvizsgáljuk a horgászokmányok (állami horgászjegy, területi engedélyek) kiadásának teljesíthetőségét; új tagjelentkezés esetében elbírálásra kerül a belépési kérelem. 

- Amennyiben a megrendelés vagy a tagsági jogviszony létrehozása valamilyen oknál fogva nem teljesíthető, akkor erről, valamint a további teendőkről a megrendelőt irásban tájékoztatjuk. 

- A teljesíthető megrendelés esetén kiküldjük a díjbekérőt, a fizetés  kizárólag banki utalással lehetséges.

- A díjak/a vételár beérkeztével tagnyilvántartásunkban valamint a HORINFO adatbázisban rögzítjük a horgász egyesületi tagságát, kiállítjuk horgászjegyét, területi engedélyét.

-  Megrendelő az okmányokat, az általa kiválasztott módon - vagy tértivevényes küldeményként, vagy a Sirály HE Veszprém, Muskátli u. 6. sz. alatti értékesítési pontján személyes átvétellel - kapja kézhez. A befizetésekről  elektronikus, - kérésre írásbeli - számlát állítunk ki.

 Kezdjünk neki! Kérjük, válassz az alábbi lehetőségek közül:

       O   A veszprémi Sirály Horgász Egyesület tagja vagyok, magamnak váltok állami horgászjegyet. 
     O    A veszprémi Sirály Horgász Egyesület tagja vagyok, gondviseltemnek váltok horgászjegyet.
     O    Most kívánok belépni a veszprémi Sirály Horgász Egyesületbe és ott állami horgászjegyet váltani.  


Természetesen értékesítési pontjaink tagjaink és más egyesületi tagok részére hagyományos személyes ügyintézési formában (Veszprémben bankkártyás fizetési lehetőséggel is) változatlanul rendelkezésre állnak.


 

Az oldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.