RUPERT segítségre szorul

 
Van-e olyan horgász, vagy tágítva a kört 'vizet járó ember', aki nem ismerné vagy legalább is nem tudná ki az a RUPERT, a RUPERTVizimentők megbízható társa?  Pontosabban mi az a RUPERT, akivel az elmúlt 14 évben többszáz ember élete került megmentésre.
RUPERT az első hazai sürgősségi mentőhajó (SMH) , amit a mintegy másfél évtizedes kemény szolgálat bizony megviselt és a további életmentések fentarthatósága érdekében felújításra szorul. A nem kevés milliókat számláló felújítás bizony pénzbe kerül és abból - mint ahogy az sokszor lenni szokott - a Vizimentők Magyarország Szakszolgálatánál (VMSZ) sincs elegendő. Ezért a VMSZ - ÖTE az alábbi felhívást tette közzé:

"Akik úgy érzik, hogy szeretnének részesei lenni az első hazai sürgősségi mentőhajó (SMH) felújításának, azok lehetőségeik mértékében anyagi támogatást nyújthatnak úgy, hogy az egyesületünk bankszámlájára a cél megjelölésével (RUPERT felújítása) pénzadományokat küldhetnek." A bankszámlaszám: 10404955-49515811-00000000 
 
Nem ismerjük a pontos számot de a 14  év alatt megmentett sokszáz ember között bőven akadt horgász is, de mindannyian vizet járók voltak, kik hála a szakszerű mentésnek túlélők lettek.  Kedves Sirály Horgászok, hozzátok is szól a fenti kérés, aki tud, az segítsen. Ilyenkor a sok kevés is naggyá tud összeállni! A javítási munkálatokról a VMSZ folyamatosan beszámol Facebook oldalán, "hogy együtt örülhessünk RUPERT SMH teljes megújulásának."
We use cookies
Az oldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.