Mit kell tudni a HORINFÓról?

Horinfo Az Egységes Horgász- és Horgász Szervezeti Informatikai Szolgáltató és Támogató Program (HORINFO) Egy, a MOHOSZ tulajdonában lévő, felhőalapú komplex informatikai rendszer, melynek alapmodulja, a Horgász-regisztrációs és Tagnyilvántartási Modul biztosítja az elektronikus regisztrációt, valamint további funkcióival a horgászok általános személyi és szervezeti azonosításában ad segítséget, és egyben megteremti a naprakész egyesületi tagnyilvántartást is.

Sajnos a jelenleg többszázezer regisztrált horgász jelentős részének nincs tudomása arról, hogy a regisztrációval együtt   a HORINFO rendszerén belül létrejött a saját személyes profilja, vagy arról, hogy ez a személyes fiók (amely tartalmazza a horgász gondviseltjeit, azaz a horgász által regisztrált gyerekeket is) mi mindent tartalmaz, azt mi mindenrere tudja használni.

Az egyéni azonosítóval és jelszóval biztosított személyes profilod felépítése  (a menük és almenük) a következő:
          = Áttekintő
          = Személyes adatok
          = Jegyek és fogási naplók
                - Jegyek
                      ~ Érvényes jegyek
                      ~ Korábbi jegyek
                - Fogási naplók
         = Tagságok és engedélyek
                 - Horgászkártya
                 - Tagságok
                 - Vizsgák
                 - Versenyzői engedély
          = Vásárlási előzmények
                 - Sikeres vásárlások
                 - Sikertelen vásárlások
          = Dokumentumok

Az egyes menüpontokban mindig a te (és ha van akkor a gondviseltek) adataid szerepelnek. A nyitott oldal jobboldalán pedig útbaigazításként az aktuális témával kapcsolatos további tudnivalók, információk olvashatók. A személyes profil gazdag adattartalmának részletes ismertetését mellőzzük, de az ebben való böngészés, a "horinfos" fiókod használatának kedvcsinálójaként az alábbi három példát kiemeljük:

Személyes adatok menühöz: Itt tudod megnézni a regisztráció során rögzített adataidat. Mint az élet más területein, nálunk a horgászoknál is a téves, hibás adatok bizony sok galibát, kényelmetlenséget tudnak okozni, ezek akár a horgászat gyakorlását is megakadályozzák. Ha valamilyen okból megváltozott valamelyik személyes adatod, v

agy azokban elírást, hibát találsz, akkor az érintett személyes adatot igazoló okmányoddal kell felkeresni egy forgalmazási pontot. Ezen téves adatok felderítésében a Sirály @ és @+ Irodák is közreműködnek. Ezért nagyon fontos, hogy a megrendeléseknél a megjelölt adatokat mindig a személyi igazolványban, valamint a lakcím kártyában feltüntetett módon kell beírni. Amennyiben eltérést találunk, teendők ismertetésével e-mailben nyomban jelentkezünk, segítünk.

Mit tartalmaz a Vásárlási előzmények menü? Itt találod a vásárlásaidat. Itt tudod folytatni a fizetéseket, amennyiben azok valamilyen ok miatt félbeszakadtak. A sikertelen fizetések külön is feltüntetésre kerülnek. Az egyes vásárlásokhoz tartozó számlákat is itt találod, itt tudod azokat letölteni. Amennyiben gondviselted is regisztráltad, az ő nevében történt fizetések is itt jelennek meg.

Jegyek és fogási naplók menü. Horgászjegyedet ellenőriznéd, vagy kiváncsi vagy tagságaidra? Saját és gondviseltjeid horgászjegyeit, tagságait és minden a horgászathoz tartozó adatát itt könnyen ellenőrizheted és megújíthatod. Nem emlékszel,pontosan, hogy tavaly menyi halat fogtál? Megtudod nézni a FOGÁSI NAPLÓK fül alatt.

+ 1 példa: Elvesztetted a plasztik kártyádat, mármint a horgász igazolványodat (MHK),  amit bizony gyorsan pótolni kell?  A Dokumentumok menüben egyszerűen letudod tölteni az új kártya legyártásához szükséges igénylő lapot!


 

We use cookies
Az oldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.