@Iroda 2024

Nagyon nagy Iroda

                                                      Köszöntünk a Sirály @ Irodában!

A pandémia idején a horgászok és az egyesületi jegykezelők védelmére  érintésmentes jegyváltási lehetőségként hoztuk létre az @ Irodát, melynek működtetése hasznossága okán a járványt követően is indokolt. A MOHOSZ eljárási szabályain alapuló @ Irodában egyesületünk tagjai - ideértve az elektronikus eljárás során most belépő új tagokat is - interneten bárhonnan, bármikor, biztonságosan rendezni tudják egyesületi tagságukat és egyszerűen kiválthatják a szükséges okmányokat, engedélyeket. Eljárásunk során:

- A fogási naplók leadását haladéktalanul rögzítjük; elvégezzük a megrendelő adatai előírt adategyeztetését/ellenőrzését; megvizsgáljuk a horgászokmányok (állami horgászjegy, területi engedélyek) kiadásának teljesíthetőségét; új tagjelentkezés esetében elbírálásra kerül a belépési kérelem. 

- Amennyiben a megrendelés vagy a tagsági jogviszony létrehozása valamilyen oknál fogva nem teljesíthető, akkor erről, valamint a további teendőkről a megrendelőt irásban tájékoztatjuk. 

- A teljesíthető megrendelés esetén kiküldjük a díjbekérőt, a fizetés  kizárólag banki utalással lehetséges.

- A díjak/a vételár beérkeztével tagnyilvántartásunkban valamint a HORINFO adatbázisban rögzítjük a horgász egyesületi tagságát, kiállítjuk horgászjegyét, területi engedélyét.

-  Megrendelő az okmányokat, az általa kiválasztott módon - vagy tértivevényes küldeményként, vagy a Sirály HE Veszprém, Muskátli u. 6. sz. alatti értékesítési pontján személyes átvétellel - kapja kézhez. A befizetésekről  elektronikus, - kérésre írásbeli - számlát állítunk ki.

 Kezdjünk neki! Kérjük, válassz az alábbi lehetőségek közül:

       O   A veszprémi Sirály Horgász Egyesület tagja vagyok, magamnak váltok állami horgászjegyet. 
     O    A veszprémi Sirály Horgász Egyesület tagja vagyok, gondviseltemnek váltok horgászjegyet.
     O    Most kívánok belépni a veszprémi Sirály Horgász Egyesületbe és ott állami horgászjegyet váltani.  


Természetesen értékesítési pontjaink tagjaink és más egyesületi tagok részére hagyományos személyes ügyintézési formában (Veszprémben bankkártyás fizetési lehetőséggel is) változatlanul rendelkezésre állnak.