Állami horgászjegy kiváltása


Jegyvaltas
A COVID 19 vírussal kezdődő pandémia, a horgászok, az egyesületi jegykezelők fokozottabb védelme indokolta a MOHOSZ eljárási szabályain alapuló érintésmentes horgászjegyváltás lehetőség internetes létrehozását, az @ és @Irodák működtetését. Az elektronikus irodáinkban  internetes kapcsolat birtokában bárhonnan, bármikor, esetleges utazás, sorban állás nélkül, biztonságosan rendezni lehet az egyesületi tagságot és kilehet váltani a horgászathoz szükséges okmányokat, engedélyeket.  Az irodai eljárás során a megrendelés ellenértékét  banki utalással kell kifizetni, az elkészült okmányok és a számla a horgász választása szerint az egyesület központi forgalmazási pontján vehetők át, vagy azok postai tértivevényes levélben kerülnek megküldésre. 


Egyesületünknél az állami horgászjegyét valamennyi regisztrált horgász hagyományos formában, azaz személyesen az egyesület  forgalmazási pontjain tudja kiváltani. Ezen túlmenően az egyesületünk tagjainak -  ide értve az egyesületbe ez elektronikus eljárás során most belépő új  tagokat is - rendelkezésére állnak a Sirály @ és Sirály @+ Irodáink is! 

Köszöntünk/köszöntjük a Sirály Horgász Egyesület Elektronikus Irodáiban 

 

Kattintással válassz/válasszon az és @irodák közül!      Iroda logó egyforma      Siraly_Iroda_logo_copy_copy.jpg
 
    

 


Azoknak, akik még nem használták az elektronikus irodáinkat a "Mi a különbség a Sirály @ Iroda és a Sirály @+ Iroda között? Ki melyiket válassza?'  kérdésekben az alábbi segítséget nyújtjuk:

A Sirály @ Irodát az válassza, aki a horgászévadjának befejeztével már leadta/postán beküldte fogási naplóját, majd ezt követően más időpontban kívánja a következő évi egyesületi tagságát megújítani és kiváltani az új horgászévre szóló állami horgászjegyét. Ugyanakkor a frissen vizsgázott horgászok is használhatják az @ Irodát tagsági jogviszony létesítésére, az első állami jegyük megvásárlásához. Az egész ügymenet elektronikus formában történik.

A Sirály @+ Irodát az válassza, aki a horgászévadjának befejeztével a fogási napló leadásával egyidejűleg kívánja egyesületi tagságát megújítani, az állami horgászjegyét kiváltani. Ugyanakkor a frissen vizsgázott horgászok is használhatják az @+ Irodát egyesületbe való belépéshez, az első állami jegyük megvásárlásához. Az egész ügymenet részben elektronikus formában, részben postai, vagy ügyfélfogadási időhöz nem kötött személyes eljárási formában történik.


 

                                                                            

 

Az oldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.