Az Egységes Állami Horgászokmány - Állami horgászjegy + Fogási napló - kiváltása

Tisztelt Horgásztársak!

A 2023. évi állami horgászjegyek forgalmazását egyesületünk befejezte, ennek megfelelően az @ és az @+ irodáink is bezártak. Amint elkezdődik a 2024. évi állami horgászjegyek értékesítése az új továbbfejlesztett  Sirály @ Iroda is megnyílik.

Kedves Sirály Tagok!

Közeleg az év vége, már megérkeztek az első leadott fogási naplók. Az ezzel kapcsolatok közös munkánk megkönnyítése végett felhívjuk a figyelmet azok helyes kitöltésére és egyben javasoljuk a Sirály Tudástár alábbi két anyagának  ismételt elolvasását:

Egyesületünk tagjai, valamint az egyesületünkbe most belépő új tagok a 2023. évi fogási napló leadását postai beküldéssel a

Sirály Horgász Egyesület, 8200 Veszprém, Muskátli u. 6.  valamint az 
Arácsi – Füredi Horgászbolt, 8230 Balatonfüred, Petőfi Sándor u. 43. címekre tudják teljesíteni

A fogási napló személyes leadására  a Sirály HE, Veszprém, Muskátli u. 6. alatti irodájában teljes nyitvatartás alatt van lehetőség illetve azok ugyanitt, továbbá az Arácsi – Füredi Horgászbolt, Balatonfüred, Petőfi  S. u. 43. sz alatti postaládába is bedobhatók.

Az Arácsi  -Füredi Horgászbolt ezévre bezárt, a téli szünet utáni nyitás 2024. január 29.  A Horgászbolt címére küldött és a postaládájába bedobott fogási naplók feldolgozás a bolt zárva tartása ellenére folyamatosan történik.

Horgász üdvözlettel:

Sirály Horgász Egyesület

                                                                                                                                                                                                            Oldal frissítés 2023.11.25.

Az oldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.